Archív článkov

Krídla túžby

Dňa 04.09.2019 sme sa zúčastnili už 9. ročníka podujatia "Krídla túžby", ktoré tento rok zorganizoval Domov sociálnych služieb v Sabinove. Prostredie ako aj samotné podujatie v nás zanechalo veľmi pozitívne a krásne dojmy. Celkovú atmosféru vyzdvihli veľmi milí a ústretoví hostitelia, krásny,...
Celý článok

Výlet Sigord

   Dňa 25.07.2019 sme sa zúčastnili s našimi PSS celodenného výletu na Sigorde, kde si pochutnali na obede, kávičke. Niektorí odvážlivci sa aj okúpali a zaplávali si v bazéne.viac fotiek v galérii.
Celý článok

Odpustová slávnosť sv. Kamila

Dňa 14.07.2019 o 10.00 hod.sa v našej kaplnke sv.Kamila konala odpustová slávnosť za účasti otca Jozefa a otca Pavla.  Slávnostnú sv. omšu nám obzvláštnil a skrášlil spevácky zbor z kostola Kráľovnej pokoja. Za slávnosť ďakujeme.
Celý článok

Schôdza obyvateľov CSS

    Dňa 08.07.2019 sa v kinosále nášho zariadenia konala schôdza obyvateľov. Na tejto schôdzi boli PSS oboznámení okrem iného aj  s novým VZN č. 72/2019.  
Celý článok

Športový deň zamestnancov CSS

     Dňa 04.07.2019 sa konal  športový deň zamestnancov CSS. Tejto peknej akcie sa zúčastnila asi tretina zamestnancov, zo všetkých úsekov a oddelení. Tento športový deň sa konal na Borkute pri Haniske, kde nás odviezol autobus. Súťažili sme v troch športových disciplínach :...
Celý článok

Súťaž vo varení guľaša

Dňa 28.06.2019 sme sa zúčastnili súťaže vo varení guľáša - Majstrovstvá Šarišskej župy "Guľáš majster", ktorý každoročne organizuje DSS Demjata.Cítili sme sa tam veľmi dobre, varenie prebiehalo v priateľskej atmosfére a obsadili sme 1.miesto, ktoré nás veľmi potešilo.
Celý článok

Vitajte na našom novom webe

Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách a o nových službách, ktoré pripravujeme.
Celý článok